Welkom Laatste Nieuws Agenda Accomodatie Inlichtingen Fotoalbums Lidmaatschap Routebeschrijving Pony Rijlessen Informatie Rijlessen Wedstrijd-info Neerslag-radar Live Webcam Startlijsten
(via Startlijsten.nl)
Laatste update
Dinsdag 29 november 2016

Laatste Nieuws

Alle lessen afgelast i.v.m. KNHS advies Rhinovirus04-03-2012

Alle lessen voor zowel paarden als pony´s  maar ook de lessen voor de manegepony's gaan niet door voor de komende week (week 10) afgelast. Voor week 11 moet je de site in de gaten houden.

Er is geen gelegenheid om in de manege te rijden, deze wordt afgesloten. Het is niet toegestaan om met paarden/pony's van buiten de manege naar de manege te komen. Wel worden de ruiters en de ouders gevraagd om de hygiëne regels in de gaten te houden.

Beste Looleeruiters.
Zoals jullie wellicht in de media hebben gelezen heerst er op dit moment in Nederland het Rhino Virus onder de paarden.
Rhino is een virusinfectie die zeer snel muteert. Verder kan de infectie zowel door paard als door mens (via kleding) overgedragen worden.
In eerste instantie leek het erop dat het virus in een bepaald gedeelte van Nederland heerste, maar helaas moeten wij jullie vertellen dat het Rhino Virus ook in de Gemeente Wierden is waargenomen.
Het Rhino Virus kent twee varianten. Een abortus ( dood of verwerpen van het veulen) en een neurologische (verlammingen).

De KNHS kampioenschappen zijn ondertussen AFGELAST voor 3 -9 en 10 maart.
Tevens zijn bijna alle overige wedstrijden voor week 10 en 11 afgelast.
Wij willen jullie er via deze weg op attenderen en NEEM GEEN ONNODIGE RISICO'S.
 Wij hopen op uw begrip. Verdere info volgt via de site.

Besturen van:

THCA en De Looleeruiters
(c) 2018 PC & LR de Looleeruiters - Alle rechten voorbehouden - Design by Sunshine IT