Welkom Laatste Nieuws Agenda Accomodatie Inlichtingen Fotoalbums Lidmaatschap Routebeschrijving Pony Rijlessen Informatie Rijlessen Wedstrijd-info Neerslag-radar Live Webcam Startlijsten
(via Startlijsten.nl)
Laatste update
Dinsdag 29 november 2016

Laatste Nieuws

Dressuur bij kunstlicht op outdoor event THC Almelo26-09-201126-09-2011

ALMELO - Van woensdag 28 t/m vrijdag 30 september wordt door de Landelijke Rijvereniging De Looleeruiters de voorlaatste buitenwedstrijden van het seizoen op het Twents Hippisch Centrum aan de Bosrand in Almelo georganiseerd.
Net als vorig jaar bestaat er grote belangstelling vanuit de gehele regio om deel te nemen aan deze bijzonder dressuurwedstrijden. Het betreft hier avondwedstrijden waarbij de deelnemers bij kunstlicht hun verrichtingen tonen voor jury en publiek. Er bestaan maar een paar organisaties die beschikken over een uitstekende allweather wedstrijdbodem in combinatie met speciaal kunstlicht. Door deze unieke combinatie ontstaat er een prachtige ambiance waar het bovendien ook voor het publiek fijn toeven is. De belangstelling vanuit de ruiters is erg groot, elke avond wordt gereden vanaf 19.00 tot 23.00 uur in 4 ringen. Er bestaat voor elke avond nog een wachtlijst. In totaal zullen er een kleine 350 ruiters aan de start verschijnen in de klassen B t/m Z2. De entree en parkeren bij het Twents Hippisch Centrum Almelo is gratis.

(c) 2018 PC & LR de Looleeruiters - Alle rechten voorbehouden - Design by Sunshine IT