Welkom Laatste Nieuws Agenda Accomodatie Inlichtingen Fotoalbums Lidmaatschap Routebeschrijving Pony Rijlessen Informatie Rijlessen Wedstrijd-info Neerslag-radar Live Webcam Startlijsten
(via Startlijsten.nl)
Laatste update
Dinsdag 29 november 2016

Laatste Nieuws

Dressuur van hoog niveau bij selectiewedstrijden KNHS12-04-2010

cornelissen-adelinde.02_img_9756_prijsuitreiking-c.vellinga_mh.jpg

ALMELO – De eerste selectiewedstrijden voor het nationaal kampioenschap KNHS op het Twents Hippisch Centrum in Almelo trokken tal van bekende dressuurtoppers, waaronder Adelinde Cornelissen (foto), naar het Twentse land en waren al met al goed voor zo’n 400 starts.
Op beide dagen werd er in totaal drie keer een Prix St. George gereden waarbij op zondag Mirelle van Kemenade-Witlox (Aarle-Rixtel) met Dreamcatcher 70,53 procent scoorde en de oud- Groenlose Joyce Heuitink met Wup 69,74 procent behaalde en beide hun rubriek wonnen. Zaterdag moesten Patrick van der Meer (Naaldwijk) met Uzzo en Madeleine Witte-Vrees (Schijndel) met Vontango B de eerste plaats nog delen in een fantastische score van 71,97 procent.
Van de Twentse vertegenwoordigers deed Annemiek Harmsen (Lonneker) het zondag goed in de tweede proef door met Playboy een uitstekende gedeelde derde plaats te behalen met een goede score van 68,82 procent. Met Sandro Boy behaalde zij nog een eervolle achtste plaats die werd beloond met 65,13 procent. ‘Playboy ging uitstekend en had een paar kleine foutjes, maar het is nog maar de eerste outdoor van het seizoen. Ik ben vooral blij verrast door Sandro Boy die al verder is dan ik had gedacht’, reageerde Annemiek Harmsen blij.
De Enschedese amazone Janneke Punte werd met Fürst Felix dertiende in een score van 62,76 procent.
De Almelose Chantal Rauws deed in de klasse ZZ-zwaar een dappere poging maar bleek nog geen potje te kunnen breken. De oud- nationaal kampioene bij de pony’s behaalde met Shakespeare respectievelijke scores van 53,57 procent en 51,14 procent.
bron: TC Tubantia

Klik hier voor alle uitslagen.

(c) 2018 PC & LR de Looleeruiters - Alle rechten voorbehouden - Design by Sunshine IT